jueves, 4 de diciembre de 2008

BIENVENIDOS

Bienvenidos a mi blog. A partir de hoy podreis seguir todas mis noticias en este espacio dedicado exclusivamente a la escalada, ya sea a nivel de competición, dificultad en roca, bloke y más..
Espero que os guste...Estamos en contacto.
Recordad:"No hay hombre pequeño sinó bloqueo largo..."

9 comentarios:

Kiku dijo...

Enorabona pel teu blog , ara et tindrem mes controlat jejeje . Bueno m'alegro per tu makina .Ens veiem a la roca A MUEEEEEEEEEERTE!!!

Marieta dijo...

Ole Ramon -ja t'he trobat! jejejeje- ara mateix et poso un link al meu blog.
Endevant!!

TRanki dijo...

FA moooooooolts anys un marrec intentava, assegurat pel seu pare, una i altra vegada la EPOCA NEGRA...el nano devia tenir 12 o 13 anys..no més...vam arribar la vam fer pim pam, i vacilant ( sense mala fè eh?), li cantava els moviments i el rebot del pas txungo de la xorrera...

La següent vegda ja em van dir que havia fet Gaia, i Pacte, i Calabruix...joer com puja la quitxalla aquesta del MIquel...Vaig pensar...

De sobte, mentre noslatres feiem tres pegues a R4 aquell nano, que ja havia crescut i anava a tope arreu, en el mateix temps fotia 10 pegues seguits al
8c+ del totxo sílfides..jo ja al.lucinava...

i la darrera vegada que el vai ¡veure calentava a êpoca negra, sense el "rebot" de la xorrera sinó que la pillava en simple, pinçant i sense recordar ni un moviment...rotllo flaixenemigo mentre m'escarrassava a dir-li que no va per aquíiii, q ue és més faciiiiil!!!!

Cony com passen els anys i que be que senten a alguns..joer...hehehe

res bow, que benvingut a la blogsfera...com tothom.

salut

Dany, Maki, Nacho y Tato. dijo...

me alegro un monton que te hayas decidido ha hacer el blog ya que con tu blog todos disfrutaremos,venga bou apreta como tu solo sabes,ahhhh soi el maki nos conocimos en sava hace tres o cuatro años,estubimos haciendo bulder con el serra probando la madame un par de tardes,nos vemos vixo.maki.

Ramonet dijo...

Ei espero que us agradi a tots el blog,la intencio es motivaros a muerte!!!!!!

Ferran Guerrero dijo...

Bueno faltaba jo.

Primer una abraçada i un petonet de benvinguda a aixo dels ordinadors (que ja ens coneixem, jajaja).

I segon desitjar-te el millor en aquestes trepades a traves del blog.

Jo com en Tranki hem remontare a fa mes de 10 que vaig coneixer al Ramon a Sorralta, feia poc que s'enfilaba per els vuitens, en aquets cas plovia, pluja pixanera rodorenca a Sorralta i aquest noi modest, s'enfilaba fins la tercera o cuarta xapa de Codi Genetic 8a sense corda, pujaba i baixava i tornaba a pujar, mentres plovia i no es podia escalar, despres van arribar les compes, ell la corda i jo el bloc, i sempre ens hem anat trobant fins que coses del desti hem acabat sen col.legues.

Nano et desitjo el millor, salut i a MUERTEEEEEE bow, que aixo no te freno, records a la dona.

Anónimo dijo...

Bienvenido al mundo de los blogs, espero que dures un tiempo por aquí.

Fer dijo...

Bienvenido y mucha suerte.
Esto del blog es mil veces más fácil que un 9a.
Slds

Unknown dijo...

hola querìa saber cuando empezò la escalada ? cuantos anos tenia ?